Tegninger

Annette undrer sig og interesserer sig til stadighed over hvordan vi mennesker bevæger os i et felt af modsætninger. Hele livet balancerer vi mellem godt og ondt, stort og småt, nær og fjernt, åndeligt og materielt. Udstillingen REFLECTIONS kredser om dualiteten og komplementariteten og det  at vi som mennesker har brug for  en anden, et spejl for at se og forstå os selv.

De gamle ægyptere satte i forsøget på erkendelse ethvert princip i relation til dets modsætning. Niels Bohr beskrev i kvantefysikken hvordan en partikel på samme tid er en partikel og en bølge. Og som han sagde: ”Det ene er sandt og det modsatte er også sandt.” Denne paradoksale måde at se verden på har sat mange tanker i gang hos Annette og i løbet af det sidste år er det lige så stille blevet til disse værker.

Annette har eksperimenteret med nye materialer og fundet nye udtryk. Tegningen er blevet arbejdet op i store formater på råt lærred. Oliemalingen bliver brugt på glas og en stor skulptur i træ står på gulvet som legemliggørelsen af disse tanker om dualiteten og samhørigheden.

Georg R Mathiasen  Galleri Orange, Badevej 2, Helsingør 

 

Akryl på papir

 

At ville nå hinanden. 39 x 57 cm

 

 

 

Som floder ud i verden tænker du. 39 x 57 cm

 

 

 

Hvad drejer sig om hvad. 39 x 57 cm

 

 

Tidlig morgens lytten. 39 x 57 cm

 

 

Hvordan kunne du vide at det var det jeg tænkte. 39 x 57 cm

 

 

 

At række længere end du kan nå. 39 x 57 cm